Cindy van de Ven

Grafisch vormgever, illustrator, beelddenker en allround creatieveling.

Afgestudeerd aan Academie Minerva te Groningen in 2006, na een aantal omzwervingen in 2008 uiteindelijk gevonden wat bij me past: freelancen. Ik hou van het oplossen van vormgeefproblemen, het gevoel van de puzzelstukjes die altijd in elkaar passen en een mooi communicerend beeld opleveren. Dit geldt voor magazines, advertenties, flyers, etc., maar precies zo voor de illustraties die ik maak, of de patronen en de dingen die ik met mijn handen maak. De diversiteit in opdrachtgevers en de dingen die ik doe zorgt ervoor dat ik enthousiast blijf en me nooit verveel.

Deze website is een portal naar mijn verschillende websites. Vragen, suggesties, of een opmerking? Klik op het plusje onderaan de website voor een contactformulier. Tot ziens!